Livsstil

Hur yogaswingen hjälpte mig

Yogan fyller en underbar funktion, då dess resultat både fysiskt och psykiskt främjar olika former av mänskliga behov. För min del var det hälsan som ledde mig till yogan. Under 10 års tid har jag lidit av svåra rygg- och nacksmärtor. Behandlingar har hjälpt tillfälligt, men de har aldrig gett mig någon långsiktig förbättring. För några år sedan deltog jag i ett yogakonvent i London. Där upptäckte jag äntligen lösningen för smärtan – min ”grundmodell” för yogaswingen. Jag fick kontakt med min nuvarande leverantör på Bali och tillsammans började vi utveckla den ultimata produkten att separera kotorna med. Resultatet ser du här på Yogaswings hemsida.

Varje morgon hänger jag upp och ner i min yogaswing och njuter av den påtagliga energikicken som det ökade kroppsflödet ger mig. Efter en arbetsdag brukar jag ”hänga ut” min rygg och ibland läser jag även en bok i min yogaswing. Ett par gånger i veckan utövar jag rena träningspass. Resultaten är fantastiska. Äntligen känner jag hur min smärta frigörs och mildras. Jag känner även hur bålmuskulaturen har stärkts och hur min kropps smidighet har ökat. När du använder yogaswingen frigörs ditt känslomässig inre. I varje rörelse njuter jag av att jag vågar ta ut varje rörelse maximalt. Jag är inte rädd. Min rädsla har frigjorts tack vare yogaswingen.

Vidga livsstilen

Ju mer beroende man blir av yogaswingens påverkan i vardagen, desto mer söker man sig till välbefinnande i andra aspekter av livet. Det kan handla om en nyfikenhet att testa på alternativa behandlingar. Eller att ta hand om sitt inre och sitt yttre genom att handla ekologiskt producerade produkter.

Gå gärna in på Yogaswings Facebooksida och sprid den harmoniska livsstilen vidare.

Marie Andersson